Gårdens stallhundar

Josephine


Ryttare på gården. Började rida vid 4-års ålder och har sedan dess varit uppslukad av hästar. Hade en intensiv ponny karriär med placeringar och medalj på SM. Det efterföljdes med några år i ungdomslandslaget, med Junior-EM och Young Rider-NM på meritlistan. Efter skolan blev det en tid med hästjobb hos några av Sveriges bästa ryttare, för att sedan återvända hem till familjegården och de egna uppfödningarna. Har själv tagit fram och utbildat hästar till svår hoppning. Nore 


Gården godsherre. Allt i allo fixare och utvecklare, ser till att gården alltid håller högsta standard. Gör allt från att bygga hagar till att fixa underlag. Riktig arbetsmyra som ständigt har nya projekt på gång. 

Stall Gräshagen


Ann-sofie


Stallchef och ansvarig för inackorderingarna. Håller ordning och reda på allt och alla. Riktigt duktig på hästhållning och sätter alltid hästarnas välmående i fokus. Har ridit en del som barn och efter några års uppehåll för florist karriär togs intresset för hästarna upp igen. Det som intresserar henne mest idag är markarbete, men hon är även en hejare på att tömköra. 

Kicki


Håller ett öga på allt och alla och kan det mesta. Expert på att göra höpåsar och tvätta hästar. En riktig djurvän, och alla hästars favorit. 

Stall Gräshagen är en familjedriven gård ca 20 min söder om Göteborg, beläget endast 10 minuter från motorvägen. Stallet innefattar 25 boxplatser, paddock, ridhus, skrittmaskin, galoppbana, gräs och grushagar. Gården är uppbyggd av familjen från start. Första stallbyggnaden klar år 2000, och sedan  har de skett tillbyggnationer allt eftersom. Fortfarande är gården under utveckling med lösdriftshagar och fler stall på gång. Närhet till natur med härlig ridslinga i skogen finns att tillgå.

Mike


Arbetar frivilligt som volontär på gården under titeln KA, kvalitetsansvarig. Bra på det mesta inom alla områden. Favoriten är After Work.